The Fashion Basement Membership

Ben jij het beu om het ganse internet af te schuimen op zoek naar een goede tutorial of blogpost over naaitechnieken, stoffenkennis, tips,…
Het internet is overladen met tutorials en na uren zoeken heb je er enkele gevonden, maar ze zeggen elk iets anders, en welke is nu juist? 

Wat als je één plek zou hebben waar je alles terugvind? Het zou je leven plots een pak makkelijker maken en je een heleboel tijd besparen.
Onze “Tutorial Vault” is die ene plek waar jij alles makkelijk terugvind. Bekijk er talloze uitgebreide tutorials van naaitechnieken, en volg er videoles over stoffen- en materialenkennis, kleur- en stijladvies, en algemene theorielessen over naadwaardes, knip-tips, en nog veel meer.

Wordt een “The Fashion Basement member” om toegang te krijgen tot de “Tutorial Vault”, en andere leuke voordelen.

Hoe werkt de Membership?

Kies een maandelijkse of jaarlijkse formule om Member te worden. Je Membership wordt altijd automatisch vernieuwd. Kies je de maandelijkse formule, dan kan je elke maand besluiten om je Membership te stoppen. Kies je de jaarlijkse formule, dan kan je op jaarlijkse basis besluiten je Membership te stoppen.

Wat krijg je als “Cotton Member”?

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll naar top