The Fashion Basement Membership

Ben jij het beu om het ganse internet af te schuimen op zoek naar een goede tutorial of blogpost over naaitechnieken, stoffenkennis, tips,…
Het internet is overladen met tutorials en na uren zoeken heb je er enkele gevonden, maar ze zeggen elk iets anders, en welke is nu juist? 

Wat als je één plek zou hebben waar je alles terugvind? Het zou je leven plots een pak makkelijker maken en je een heleboel tijd besparen.
Onze “Tutorial Vault” is die ene plek waar jij alles makkelijk terugvind. Bekijk er talloze uitgebreide tutorials van naaitechnieken, en volg er videoles over stoffen- en materialenkennis, kleur- en stijladvies, en algemene theorielessen over naadwaardes, knip-tips, en nog veel meer.

Wordt een “The Fashion Basement member” om toegang te krijgen tot de “Tutorial Vault”, en andere leuke voordelen.
Kies uit de standaard “Cotton Membership” of een trapje hoger “Silk Membership”, of wordt meteen “Bootcamp Member”.

Hoe werkt de Membership?

Kies een maandelijkse of jaarlijkse formule om Member te worden. Je Membership wordt altijd automatisch vernieuwd, en kan ten alle tijde je Membership upgraden, of downgraden. Kies je de maandelijkse formule, dan kan je elke maand besluiten om je Membership te stoppen. Kies je de jaarlijkse formule, dan kan je op jaarlijkse basis besluiten je Membership te stoppen.

Wat krijg je als “Cotton Member”?

Wat krijg je als “Silk Member”?

Voor alle “Silk Members” is er maandelijks een leuke workshop. Zowel theoretische als praktische workshops komen aan bod, zoals bijvoorbeeld Pattern Hacks, Pasfoutcorrecties, Zomerhoed maken, Fotografeer je zelfgemaakte kleding,…

Wat krijg je als “Bootcamp Member”?

Als Bootcamp Member krijg je toegang tot onze wekelijkse les. In deze les krijg je antwoord op al je vragen die jij hebt over je naaiproject. We gaan hier voornamelijk dieper in op de patroonaanpassingen die jij nodig hebt om je patroon aan te passen naar jouw maten. Maar ook modelwijzigingen en pasfouten verbeteren zijn erg belangrijk. Naai gerelateerde vragen worden hier uiteraard ook beantwoord. 

Naast de wekelijkse les is er voor de “Bootcamp Members” ook een apart platform om je vragen schriftelijk te stellen, waarop je 3x per week een schriftelijk antwoord krijgt. Zo kan je de ganse week, eender wanneer verder met je naaiproject, en hoef je niet te wachten op de volgende les.

Als Bootcamp Member krijg je ook steeds toegang tot de maandelijkse workshop. Deze gaat afwisselend op donderdagavond of zaterdag voormiddag door. Steeds in de eerste helft van de maand, waarna er een replay beschikbaar is tot het einde van diezelfde maand.

Let op! Je Bootcamp Membership duurt 3 maanden, waarna je dit kan vernieuwen, overstappen op een ander Membership, of je Membership kan stopzetten.
Inschrijven om “Bootcamp Member” te worden kan dus ook maar 1 keer om de 3 maanden! Wees er snel bij, want vol = vol!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll naar top