The Fashion Basement

Hallo, ik ben Tamara

Wat is The Fashion Basement?

The Fashion Basement is een online platform waar jij terecht kan om je naai- en patroonteken skills te professionaliseren. 

Met behulp van YouTube tutorials, video cursussen en online naailessen leer ik je alles wat je moet weten over patroontekenen en naaien.

Met meer dan 10 jaar ervaring als professioneel kleermaakster, costumière en hoedenmaakster voor zowel particuliere klanten als grote shows zoals Tomorrowland, Holiday on Ice, Cirque Du Soleil en nog veel meer, en 10 jaar ervaring als leerkracht mode, heb ik alle kennis en ervaring in huis om jou te helpen je skills naar het volgende niveau te tillen.

Het is mijn missie om mijn kennis die ik het laatste decennium opbouwde, door te geven aan enthousiaste naaisters. Niets geeft me meer voldoening dan mijn studenten resultaten zien bereiken die ze zelf nooit voor mogelijk hielden.

Om mijn bereik als leerkracht te vergroten, richtte ik The Fashion Basement op. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen helpen in hun zoektocht naar het volgende niveau. 

En daar hoor jij ook bij…

Bekijk gratis de YouTube tutorials om je basiskennis te verdiepen en volg een cursus patroontekenen of wordt een Fashion Basement Member om echt alles te leren over patroontekenen, pasfoutcorrecties, patroonwijzigingen, afwerkingstechnieken, en veel meer.

Tot snel, in 1 van de online lessen…

Veel liefs,

Tamara

Dit zijn de 3 plaatsen waar jij kan leren werken met

The Fashion Basement

Cursussen & lessen

Leer patroontekenen en alles over pasfoutcorrecties en afwerkingstechnieken.

Youtube

Volg onze gratis lessen over patroonaanpassingen, machinekennis en stiktechnieken.

Instagram

Volg mee achter de schermen en check alle tips & tricks.

Scroll naar boven