The Fashion Basement

Jouw welverdiende wekelijkse naaimoment.

Een 10 weken durende online naailes, waarbij perfecte pasvormen centraal staan. 
Vanaf nu kan je WEL dragen wat je zelf gemaakt hebt.

Eindelijk een naailes waar je zelf bepaald wat je leert, allemaal op jouw eigen tempo en niveau. En dat allemaal in een groep nieuwe naaivriendinnen…

Waarom de Sewing Bootcamp?

Hoe vaak plan je naaitijd in en komt er toch iets tussen, of hebben je partner of kinderen plots je hulp nodig? Juist… te vaak. 

Je welverdiende naaitijd wordt weer onderbroken of zelfs gewoon uitgesteld. Heel jammer, want je weet wel: van uitstel komt afstel.

Voor je het weet zijn er weer enkele maanden gepasseerd en heb je nog steeds niets van je naaiprojecten afgewerkt.

Met de Sewing Bootcamp is je naaitijd gereserveerd, en weet iedereen dat je les hebt. Vanaf nu kan jij ongestoord naaien!

Kom je wel aan je naaitijd toe, maar is het resultaat niet helemaal wat je in gedachten had? De pasvorm is toch niet helemaal dat, je had verwacht dat de stof anders zou vallen, het model is niet helemaal zoals je het ingebeeld had,… En uiteindelijk belanden je creaties in de hoek van je kast, en zien ze nooit meer het daglicht.

Tijdens de Sewing Bootcamp lessen besteden we veel aandacht aan de juiste pasvorm en materialen. We meten samen je patroon na, om dan meteen de nodige aanpassingen te doen, nog voordat je de schaar in je stof zet! Ook tijdens het naaien houden we op de juiste momenten een pasbeurt om eventuele pasfoutcorrecties toe te passen. Eindelijk kan je effectief dragen wat je zelf gemaakt hebt!

Ben jij één van de mama’s die heel veel naait voor de kinderen, maar eigenlijk niet toekomt aan naaien voor zichzelf. Of er zelfs helemaal niet aan durft beginnen.. We feel you! Pasvormen voor kinderen zijn iets helemaal anders dan volwassenen. De stap zetten om iets voor jezelf te maken kan heel groot zijn, en als je eenmaal bezig bent bots je op problemen die je nog niet kende. 

Vanaf nu hoe je deze stap niet meer alleen te zetten. We gaan samen aan de slag, en je hebt iemand om op terug te vallen wanneer je vastloopt. Start je naaiproject met meer zelfvertrouwen en durf eindelijk de stukken maken waar je altijd al van droomde.

Wil jij ook een naailes...?

🧵waar je zelf kiest wat je maakt. Geen verplichte stukken, of saaie stikoefeningen.

🧵volledig op jouw tempo en niveau.

🧵waar veel aandacht aan pasvormen en patronen besteed wordt. Perfect passende kleding is je grote doel.

🧵dat jouw wekelijkse naaimoment garandeert, zodat je echt ongestoord kan naaien.

🧵waar je zonder hele verhuis aan materiaal de deur uit moet, en toch samen kan naaien met een gezellige groep naaivriendinnen.

Nee, dat hoeft zeker niet. De enige vereiste is dat je je naaimachine al kent en kan gebruiken. Zorg dat je al enkele kleine projectjes gemaakt hebt zoals een speldenkussen, toiletzakje,… Een kledingstuk gemaakt hebben is een voordeel, maar geen vereiste. Iedereen leert op zijn niveau, dus het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt.

Dat is geen enkel probleem. De Facebook groep is er om een plaats te hebben waar alle vragen verzameld worden tijdens de week. 3x per week beantwoord ik hier vragen, zodat je ook tussen de lessen door verder kan. Heb je geen Facebook, dan kan je nog steeds je vragen stellen tijdens de wekelijkse les, of stuur je vragen tijdens de rest van de week via mail naar me toe. Ik probeer deze ook binnen de 2 dagen te beantwoorden.

De Tutorial Vault is een bibliotheek vol met lessen en praktische tutorials. Je vind er theorielessen over stoffenkennis, kleur- en stijl, maar ook andere praktische lessen over bijvoorbeeld de verschillende soorten ritsen, schoudervullingen,…

Daarnaast vind je er videotutorials van enorm veel stiktechnieken die je stap voor stap kan volgen. 
In de Tutorial Vault zit intussen voor meer dan 100 uur aan videomateriaal. Iets nodig dat er nog niet inzit? Ik maak video’s bij naargelang de noden van onze studenten.

De lessen gaan door op woensdagavond. Telkens van 19-22u.
Een les gemist? Geen probleem. Elke les wordt opgenomen en komt als replay in je login te staan. Je kan de les dus achteraf herbekijken. Ook als je wel aanwezig was en iets nogmaals wil bekijken kan je dit dus zo vaak doen als je wil.

Alle groepen worden begrensd op maximum 15 personen. Op deze manier is er voldoende ruimte om iedereen persoonlijk te kunnen verderhelpen. 

Maar er is meer!

Je geniet ook van 10% korting op andere The Fashion Basement cursussen, en krijg je 10% korting bij onze partner stoffenwinkels: Framalo, The Sewing Loft, Ansje, De Lappenmand en Stoffentijd.

Scroll naar boven